НОВА Кетъринг - вкусни хапки 'бижу, луксозни чаши под наем, цветни бар маси, шампаниери, сървиз и всичко за вашия прекрасен празник!

Свържете се с нас на:  info@novva.bgтел:  0887 304 443

Нова Кетъринг - Доставка на хапки
Нова Кетъринг - Доставка на хапки

Скъпи клиенти, колеги и приятели,

В началото на това представяне "НОВА Кетъринг" поднася искрената си благодарност за гласуваното доверие през годините и качественото партньорство! Обещаваме, че и брандът NOVA Catering ще продължи традициите за висока класа, изключително качество и професионализъм при всяко събитие, независимо от мащаба и параметрите му.

Кои сме ние?

Екипът на "НОВА Кетъринг" е уникална симбиоза от педантичност и амбиция, от ветерани с дългогодишен опит в кетъринг бранша, чиято рутина се разбива на пух и прах от новаторските хрумвания и енергичността, присъща на младите.

Убедени сме, че докато всеки един от екипа на NOVA Catering има за цел Вашия комфорт и усмивка, всичко ще върви успешно напред!

За нас ще бъде удоволствие да ползвате услугите нa "НОВА Кетъринг" като кетъринг компания при организация на официални мероприятия, фирмен коктейл, корпоративен празник, служебна презентация, организиране на конферентни събития, провеждане на конгреси, форуми, ивенти, офис парти, фирмен и офис кетъринг, тим билдинг, бизнес кафе пауза, личен празник, организиране на рожден ден, имен ден, годишнина, кетъринг за юбилей, семеен празник, кетъринг за тържества, Коледа, Бъдни Вечер, церемонии, празник "Погача", прощъпулник, барбекю ( BBQ ) парти, сбирка на випуска, изпращане и абитуриентски бал, абсолвентски бал, сватба, изпращане на младоженци, пенсиониране, панихида, новобранска:

  • Извършваме цялостна организация на корпоративни коктейли, кафе паузи, фирмени събития, семейни и детски тържества, уникални партита, био коктейли, веган корнери и лични празници;
  • Осигуряваме ежедневни и периодични доставки на готвени и пакетирани храни до работното място и офиса, Корпоративен / офис / фирмен кетъринг ( изхранване, абонаментно хранене );
  • Предоставяме сървиз услуги, координатор мероприятия, професионални сервитьори, опитни бармани и кейтъри;
  • Предлагаме класически и авангардни аксесоари под наем - рустикални, барок, ампир, винтидж декорации и др.;
  • Аранжираме и декорираме места за провеждане на събития; Карвинг услуги, демонстрация от карвинг майстор;
  • Професионално фото и видео заснемане, диско водещ - DJ, озвучаване, аниматори, транспортни услуги и др.;

Въпреки, че в основата си фирма "НОВА Кетъринг" e създаденo като търговско дружество, ние имаме активна гражданска позиция и се стараем винаги да сме социално ориентирани. Работим прекрасно с НПО, неправителствени организации, фондации, асоциации, галерии, отворени сме към всякакъв тип съвместни дейности, различни по вид и естество пълни и частични бартери и сътрудничество.

Винаги сме готови за безкористно съдействие към Българска Православна Църква и нейните структури.

Търсете NOVA Catering с всякакви въпроси, за нас ще бъде удоволствие да ви консултираме и да дадем съвет, дори в случаите, в които не се спирате на нас като изпълнител.

Фирмената политика на "НОВА Кетъринг" допуска използване на подизпълнители в случаи на обективна необходимост и след уведомяване на клиента. Когато ни доверите своята поръчка, лично поемаме отговорността за реализирането и.

В NOVA следваме открит работен модел, споделяме с клиентите целия си досегашен опит и знания, позволяваме си да ви съветваме професионално и предлагаме своите препоръки в името на отличното изпълнение на вашите събития.

Информацията в сайта се актуализира своевременно, но поради динамиката на дейността ни, молим да се свързвате директно с нас за всякакви въпроси на посочените телефони, електронна поща или Skype.

Всички публикувани цени в сайта са без включен ДДС и разходи за транспорт

 NOVA Catering

 - 2016 г. - Всички права запазени ®

Created by:

 NOVA WD Studio