НОВА Кетъринг - вкусни хапки 'бижу, луксозни чаши под наем, цветни бар маси, шампаниери, сървиз и всичко за вашия прекрасен празник!

Свържете се с нас на:  info@novva.bgтел:  0887 304 443

Скъпи клиенти, тук можете да намерите първоначално необходимата информация, отнасяща се към услугата "Корпоративен кетъринг" или така нареченото "изхранване", абонаментно хранене или "обедно меню" - организирани периодични /ежедневни, ежеседмични, при сменен режим на работа и други/ доставки на пакетирани готвени храни до работното място, предлагани от "НОВА Кетъринг".

В раздел "Условия" сме представили кратко описание и разяснения на целия процес, съпътстващите параметри, особености, напътствия и стъпки.

 

В раздел "Меню" можете да се запознаете с част от предлаганите артикули: супи, студени и топли салати, предястия, месни, безмесни и постни ястия и десерти. В случай, че проявявате интерес към ястия от българската кухня или други, чиито наименования не намирате в изложените примерни менюта, за нас ще бъде удоволствие да ги споделите и нашите майстор готвачи да ги реализират. Ще се реваншираме и за Вашата последваща оценка!

 

В раздел "Документи" предоставяме на вниманието на Вашите счетоводители и юристи примерен договор за доставки на храни. При необходимост или при желание от Ваша страна юридическият ни отдел ще отрази евентуални корекции, промени и Ваши допълнения към настоящия образец.

 

Използвайте варианта, който NOVA Catering Ви предлага, за тестови доставки на храна преди обвързващ договор.

 

Благодарим на всички наши доволни клиенти, които ползват услугите ни и продължават да ни гласуват доверие!

КОРПОРАТИВЕН КЕТЪРИНГ

( индустриален кетъринг, изхранване )

Всички публикувани цени в сайта са без включен ДДС и разходи за транспорт

 NOVA Catering

 - 2016 г. - Всички права запазени ®

Created by:

 NOVA WD Studio