НОВА Кетъринг - вкусни хапки 'бижу, луксозни чаши под наем, цветни бар маси, шампаниери, сървиз и всичко за вашия прекрасен празник!

Свържете се с нас на:  info@novva.bgтел:  0887 304 443

"НОВА Кетъринг" е фирма с индивидуален облик и разбирания и всеки, който припознава качества като почтеност, отговорност, всеотдайност и старание за свои, е добре дошъл при нас! Знания, умения, опит се придобиват с желание и време, но честност и доброта са дадености, които надали можем ние да възпитаме в зрял човек. Естеството на дейността на "Нова Кетъринг" е колкото и специфично, толкова и гъвкаво и адаптивно, затова нямаме претенции да имате работен опит в конкретна сфера. В работата при нас няма възрастови ограничения и изисквания, касаещи личната свобода и избор, народност и др.

Освен кулинарните експерти работещите с нас имат ангажименти, включващи изготвяне на вкусни и красиви храни, транспортиране на оборудване и документация, сървиз услуги, кетъринг услуги, почистване на кетъринг оборудване, поддръжка, контакти с клиенти, организиране на коктейли и празници и много други.

Искрено пожелаваме добре дошли на всички, които желаят да работят с нас!

При желание, моля изпращайте ни ваши автобиографии или писма на адрес: info@novva.bg или попълнете формата, която виждате по-долу:

 

Изпращане ...

Възникнала е грешка!

Моля опитайте отново

Благодарим ви, че се сврързахте с нас. Вашето съобщение е изпратено.

Ще се свържем с вас в най-скоро време!

Полетата със са задължителни

Добре дошли при нас!

Нова Кетъринг - бар маси под наем, декорация Нова Кетъринг - маси под наем

Работа в "НОВА Кетъринг"

Нова Кетъринг - бар маси под наем, декорация

Кетъринг оборудване под наем

Кетъринг оборудване под наем

Кетъринг оборудване под наем

Всички кандидатури се разглеждат при строга конфиденциалност, съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни!

Всички публикувани цени в сайта са без включен ДДС и разходи за транспорт

 NOVA Catering

 - 2016 г. - Всички права запазени ®

Created by:

 NOVA WD Studio