НОВА Кетъринг - вкусни хапки 'бижу, луксозни чаши под наем, цветни бар маси, шампаниери, сървиз и всичко за вашия прекрасен празник!

Свържете се с нас на:  info@novva.bgтел:  0887 304 443

МЕНЮ / ЯСТИЯ / БЮФЕТИ / Българска национална кухня и балкански специалитети

В разделите Меню и Бюфети можете да изберете вкусни и модерни храни за предстоящия Ви празник! Ако събитието ще бъде организирано като коктейл, частично или без седящи места, разгледайте предложените бюфети. Ако имате изискване консумацията да бъде без използване на прибори, моля, запознайте се и с предложените NOVA `хапки. За по-продължителни корпоративни, лични или семейни събития, в които организацията Ви предполага седящи гости, три, четири, пет или шест-степенно меню, индивидуални сетове и сървиз обслужване с поднасяне на храни и напитки, заповядайте в секция Меню. Изложените артикули далеч не изчерпват основното меню, съставено от кулинарните ни специалисти. При желание, изпратете ни запитване и ще изготвим конкретна оферта за бъдещия Ви празник.

Уважаеми клиенти,

Харесайте новата ни страница във Facebook и ще получите 5% отстъпка!

Кетъринг

В случай, че желаете да се консултирате с нашите кулинарни експерти или да обсъдите някои специфики, свържете се с нас и нека заедно изберем подходящо меню за празника Ви.

 

NOVA искрено Ви пожелава прекрасен празник!

Нова Кетъринг - доставка на хапки

Доставка на диетични кремчета бижу

Всички публикувани цени в сайта са без включен ДДС и разходи за транспорт

 NOVA Catering

 - 2016 г. - Всички права запазени ®

Created by:

 NOVA WD Studio